Om oss

Learnify är en ledande utbildningsleverantör som förenar pedagogik och innovation i effektiva lösningar. Vårt mål är att vara det bästa alternativet inom de branscher vi fokuserar på.

Vi utbildar bank-, finans- och försäkringsbranschen med vårt affärsområde Contento, som står för mer än hälften av branschens regelstyrda utbildning. Affärsområdet Learnify EdTech hjälper organisationer och företag att skapa förändring genom effektiv utbildning. EdTechs kunder har ofta stora målgrupper med höga krav på kvalitet och resultat. Skolverket, SKL, Lärarförbundet och Coor är några exempel. Andra kunder som också är proffs på utbildning är bland annat skolor, studieförbund och universitet.

Learnify Tools är vår verktygskåda för höga pedagogiska ambitioner och kostnadseffektivitet. Går det ihop? Definitivt! Learnify Tools passar utmärkt både när du köper färdiga utbildningar av oss eller vill bygga själv.

Vi satsar också på att utveckla nya affärsområden som kan dra nytta av den erfarenhet vi fått och de resurser vi skapat under 22 års verksamhet.